1/4/14

Ο Φιλοζωικος Συλλογος Ναυπλιου “οι αδεσποτοι” απαντα στον… Μπαμπη


 Με τον χαρακτηριστικό τίτλο “Δυστυχώς που τα ζώα δεν μπορούν να ψηφίσουν…..” απαντά ο πρόεδρος του Φιλοζωϊκού Συλλόγου Ναυπλίου “οι αδέσποτοι” σε ανυπόστατες καταγγελίες του επί παντός του επιστητού επαΐοντα… Μπάμπη, που μίλαγαν για “φόλες” σε αδέσποτα εν όψει του 1ου Μαραθωνίου Ναυπλίου.
Σε συνεργασία με την κυρία Σοφία Ξύδη, (μέλος της οργανωτικής επιτροπής του 1ου Μαραθώνιου Ναυπλίου), όπου μου υπέδειξε πως θα υπήρχε πρόβλημα με αδέσποτα κατά την πορεία του Μαραθωνίου, φιλοξενήσαμε, δυστυχώς μόνο για ένα βράδυ, σκυλιά που πιθανώς να ήθελαν να παίξουν με τους δρομείς και να δημιουργούσαν πρόβλημα.
Επειδή το σπίτι μου είναι οριακά από ζώα (διότι ήδη φιλοξενώ σαραντατρία αδέσποτα) σε αυτό το έργο, μου συμπαραστάθηκαν:
α)η Βασιλική Χριστοπούλου όπου φιλοξένησε τα 4 μεγαλόσωμα σκυλιά του στρατοπέδου, που συνήθως, όπως θα έχετε δει, ακολουθούν τους περαστικούς και γαβγίζουν, β) ο Βαγγελης Μαστής όπου φιλοξένησε τα 2 τσοπανόσκυλα που συχνάζουν στον κόμβο της Άριας και παρότι είναι υπέροχα ζώα μπορεί να τρομάξουν κόσμο λογω του μεγέθους τους, γ) η Γεωργία Ψωνη κτηνίατρος του Φιλοζωικού Συλλόγου Ναυπλίου όπου φιλοξένησε τα 2 θηλυκά μεγαλόσωμα του στρατοπέδου που καταφέραμε να τα πιάσουμε στην Άρια και επί την ευκαιρία στειρώθηκαν και αφού πάρουν την δεκαήμερη αντιβίωση θα επιστρέψουν και αυτά στο στρατόπεδο.
Χαίρομαι που και ο Φιλοζωικός Σύλλογος Ναυπλίου έβαλε ένα λιθαράκι στο να διεξήχθη ομαλά ο Μαραθώνιος που πρόβαλε την πόλη μας με τις καλύτερες κριτικές τόσο σε Ελλάδα όσο και το εξωτερικό. Δράττομαι της ευκαιρίας να παρακινήσω όσους έχουν στοιχειά για ”ομαδική εξόντωση με φόλες” να έρθουν μαζί μου να τα καταγγείλουμε στο σημείο που προβλέπει η ελληνική νομοθεσία να γίνονται οι καταγγελίες και είναι το αστυνομικό τμήμα. Καταγγελίες και ανέφικτες υποσχέσεις προεκλογικά σε site και ΜΜΕ, από ανθρώπους που έχουν άγνοια του προβλήματος και δεν τους ξέραμε ούτε τηλεφωνικά στην τόσο δραστήρια πορεία που έχει δείξει ο σύλλογος μας, δεν βοηθούν στην επίλυση του προβλήματος. Η αγκαλιά του συλλόγου μας είναι ανοικτή για όλους ανεξαρτήτου κόμματος φτάνει να μας θυμάστε και μετά τις εκλογές!
Και επί τη ευκαιρία, έχω εννέα κουτάβια στο αυτοκίνητο μου και αλλά τέσσερα στη γραμματέα του συλλόγου (Δέσποινα). Μήπως ενδιαφέρεται κανείς να τα φιλοξενήσει η να τα υιοθετήσει;;;;
Θα χαρώ πολύ να δείξετε έμπρακτα το ενδιαφέρον σας για εμάς και τα αδέσποτα.
Ο πρόεδρος του Φιλοζωικού Συλλόγου Ναυπλίου
Στέλιος Κυριάκου

Διαβάστε το άρθρο απο την πηγή εδώ


Share/Bookmark

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΟΙ "ΑΔΕΣΠΟΤΟΙ" ΜΙΛΟΥΝ...

NEVER BE SILENT...

Μας ακολουθούν

O θησαυρός!

Η..Αγέλη..

Για να μη μας ξεχνάς!!

Θέλεις να μαθαίνεις τα νεα μας:

Το κανάλι μας στο YouTube

Πες το σ'ένα φίλο

Tell a friend:

Όλες οι λιχουδιές

back to top

Σνιφ..σνιφ..Μυρωδίες...

Χμ!!Ενδιαφέρον!!

Google+ Badge

ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ;

Το σπίτι μας..

μονοπάτια..