21/9/12

ΤΟ ΨΑΧΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;;;;;

Αρσενικό, βρίσκεται στη Αγίου Αλεξάνδρου στο Ναύπλιο.
Αν γνωρίζετε τον ιδιοκτήτη παρακαλούμε επικοινωνήστε με το Στέλιο στο τηλ: 694773252

Το παραπάνω κείμενο είναι μια συνηθισμένη αγγελία στη σελίδα μας(facebook) από αυτές που κάνουμε σχεδόν καθημερινά έτσι ώστε να βοηθήσουμε τα αδέσποτα της πόλης μας.

Η...ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ....!!!

Αγανακτισμένη από το συμβάν, στη συνέχεια  έκανα την εξής ανακοίνωση:


ΜΑ ΤΟΣΗ ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΠΙΑ???? 

 Πριν λίγες ώρες κάναμε αυτή την ανακοίνωση: Αρσενικό, βρίσκεται στη Αγίου Αλεξάνδρου στο Ναύπλιο. Αν γνωρίζετε τον ιδιοκτήτη παρακαλούμε επικοινωνήστε με το Στέλιο στο τηλ: 694773252 

Τελικά εντοπίσαμε τους ιδιοκτήτες !!

 Να τα πάρουμε τα πράγματα από την αρχή!!

 Βγαίνοντας το πρωί για δουλειές δικές μου, μου τηλεφωνεί η φίλη μας Λίτσα Ντουφεξή και κατόπιν ο πρόεδρος(Στέλιος) για να μου πουν να πάω να βγάλω μια φωτογραφία σε ένα σκυλάκι που βρέθηκε στη Μεγάλου Αλεξάνδρου και το φιλοξενεί-προστατεύει η κοπέλα που το βρήκε! 

 Γυρνώντας σπίτι μου και αφού έκανα την ανακοίνωση, θυμήθηκα ότι το πρωί είχαμε μιλήσει με τη Νατάσα και μου ανέφερε ότι τις τελευταίες μέρες, φεύγοντας για να πάει στη δουλειά της, την ακολουθεί ένα σκυλάκι το οποίο βρίσκεται στη ίδια περιοχή. 

Το πηγαίνει λοιπόν στους ιδιοκτήτες του μιας και ξέρει ποιοί είναι. 

 Ευτυχώς που θυμόμουν την περιγραφή του σκυλάκου και την ενημέρωσα για το συμβάν! 

Πραγματικά , πήγε η Νατάσα στο σημείο που ήταν το σκυλί και αποδείχτηκε ότι είναι ο ίδιος σκυλάκος!! 

Τον πήγε για άλλη μια φορά στο σπίτι του και επειδή δεν άνοιγε κανείς, τον άφησε απ' έξω με την αλυσιδούλα που του είχε περάσει προσωρινά η κοπέλα που τον είχε βρει και επέστρεψε στη δουλειά της. 

Σχολώντας, ξαναπέρασε, χτύπησε το κουδούνι, αυτή τη φορά βγήκε κάποιος ,το σκυλί το είχαν 'μαζέψει' και τους εξηγεί όοοοοολα τα σχετικά που πρέπει να γνωρίζει ο καθένας μας!!! 

Δηλαδή: Δεν αφήνουμε τα σκυλιά μας να τριγυρνούν ελεύθερα χωρίς λουρί ,χωρίς παρακολούθηση και ειδικά σε μια περιοχή που πρόσφατα είχαμε κοινοποιήσει για φόλες!!! 

Τους ρώτησε επίσης αν θέλουν να το κρατήσουν γιατί αν δε θέλουν το σκυλάκι πλέον, μπορεί ο Φιλοζωικός να μεριμνήσει ώστε να δοθεί σε άλλη οικογένεια!! 

Είπαν, όχι, δεν τίθεται τέτοιο θέμα, το σκυλί το αγαπάνε!!! 

 Εννοείτε και το λέμε δημόσια πως την επόμενη φορά που θα ξαναβρεθεί το συγκεκριμένο σκυλί ( το οποίο είναι περίπου 8 μηνών) έξω να περιφέρεται μόνο του, τα πράγματα θα πάρουν το δρόμο τους για το καλό του σκυλιού!! 

Και... αναρωτιέμαι τώρα εγώ...!! 

Μα τόση ανευθυνότητα πια??? 

Δεν καταλαβαίνω το πείσμα και τη λογική κάποιων στην εξής φράση: Έλα μωρέ!! Θα βγει έξω , θα πάει να κάνει τσισάκια κακάκια, αν είναι αρσενικό να βρει και καμιά θηλυκιά να βατέψει να ξελαμπικάρει μη μας πάθει και τίποτα το ζώο!!! και θα ξαναγυρίσει!!! 

Συγνώμη....!!!!!!!! 

 Πιστεύετε ότι βρισκόμαστε ακόμα στην εποχή του 50,60,70 που είχε σκυλί μόνο μια οικογένεια σε κάθε γειτονιά, που δεν υπήρχαν τόσα αδέσποτα, που δεν υπήρχαν τόσα αυτοκίνητα, που δεν ήξερε ακόμα ο απλός κόσμος τι σημαίνει φόλα??? 

 Έλεος πια!! 

Συνέλθετε άνθρωποι!!! 

Πριν βρείτε το σκυλάκι σας την επόμενη φορά νεκρό ή από φόλα, ή πατημένο από περαστικό αυτοκίνητο, ή στο σάκο κάποιου πεινασμένου αλλοδαπού ,ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ γιατί... αν μας καλέσετε για βοήθεια... θα σας γυρίσουμε την πλάτη όπως εσείς κάνετε τώρα στο σκυλί σας!!! 

 Μαριβίλη ( Μιλάω γεμάτη αγανάκτηση και.. δε φοβάμαι κανέναν!!)

Τα  σχόλια ήταν πολλά και θετικά μα  ακόμα πιο πολλές ήταν οι κοινοποιήσεις.

Ελπίζω να μπορέσουμε κάποια μέρα, να κάνουμε τους ανθρώπους να καταλάβουν, ότι τα ζώα δεν είναι παιχνίδια !!!

Ο ΕΠΙΛΟΓΟΣ...

Η Νατάσα επισκέφτηκε για άλλη μια φορά τους ιδιοκτήτες,αφού ξαναβρήκε το σκυλάκι στο δρόμο.
Τους επεσήμανε ότι είναι η τελευταία φορά που τους κάνει την παρατήρηση, τους μίλησε για τις ποινές που επιβάλει ο νόμος σε τέτοια περιστατικά και...της υποσχέθηκαν πως δεν θα επαναληφθεί.

Ας το ελπίσουμε....!!!

Share/Bookmark

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΟΙ "ΑΔΕΣΠΟΤΟΙ" ΜΙΛΟΥΝ...

NEVER BE SILENT...

Μας ακολουθούν

O θησαυρός!

Η..Αγέλη..

Για να μη μας ξεχνάς!!

Θέλεις να μαθαίνεις τα νεα μας:

Το κανάλι μας στο YouTube

Πες το σ'ένα φίλο

Tell a friend:

Όλες οι λιχουδιές

Επισκέπτες

back to top

Σνιφ..σνιφ..Μυρωδίες...

Χμ!!Ενδιαφέρον!!

Google+ Badge

ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ;

Το σπίτι μας..

μονοπάτια..